Det lille ekstra.

Denne suppen er like god til fredagsmiddag, lørdagskos, helgemat eller bare hverdagsmat. Her er oppskriften på suppen som gir deg det lille ekstra når helgen endelig er her.

God helg og kos deg med god mat!

  • 3 store rød løk
  • 2ss smør
  • 2 store løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 boks grovhakket tomater
  • 3 dl tomatjuice
  • 4 dl kjøttkraft
  • 1 stk chili
  • 1 ts cayennepepper
  • 1 ss worchestersaus
  • 2 bokser med mais evt 1 stor boks
  • 1 pk med skivet chorizo evt 2 hele pølser
  • 1 glass med tacodipp – velg selv hvor sterk suppen skal være
  • 3 dl fløte
  • 6 dl vann

Til servering:

  • Reven ost
  • Lettrømme
  • Tortillachips
  • Salsa

 

 

Fremgangsmåte

  • Skjær løken i tynne skiver og surr den blank i gryten sammen med hvitløken og smør.
  • Skjær paprika i ønsket størrelse og ha i halvparten
  • Ha oppi resten og la småkoke (svak varme) i ca. 5-10 min.
  • Mais og resten av paprikaen has i etter oppkok og rett før servering. Det er digg når de er litt krønsj å tygge.
  • Server med Tortillachips, salsa og rømme ved siden av.
  • Jeg bruker å ha 1 ss rømme i suppen rett før servering.

Du kan å bytte ut chorizo pølsen med kylling eller kjøttdeig om en ønsker.

Les også: YUMI!

 

Ønsker dere alle en fin fredag og ei riktig god helg 🙂

Blir glad om dere har lyst å følge meg på Instagram, facebook eller snapchat

Related posts

1 thought on “Det lille ekstra.”

  1. Mamma

    Ønsker deg ei riktig god helg, nyt den ❤️
    Glad i deg 🥰

Leave a Comment