Livsstil

Det rammer alle!

Det rammer alle en eller annen gang i løpet av høsten og vinteren dessverre.

Det rammer alle en eller annen gang i løpet av høsten og vinteren dessverre. Man våkner på morgenen, og det har i løpet av nattens timer bygd seg opp en imponerende tetthet i øre-nese-halsregionen. Tunga er bare en inntørket, liten pølse etter at man de siste timene – særs elegant – har pustet med munnen på vidt gap. Og når man prøver å svelge.. og tunga fester seg i ganen.. da skjønner man det; man har en gryende forkjølelse. Noe jeg ikke har tid til om dagen 🙁 Synes veldig synd på meg selv…

Irriterende rennende nese, øyne som flyter i udrenert tårevæske og kløe i halsen. For ikke å snakke om mine frekvente nye anfall som høres fra Søgne til Kristiansand…

Det er ikke mye jeg irriterer meg mer over enn en tett nese. En tett nese fører til manglende smaksans, og jeg er altfor glad i smaker til å gå glipp av noe. Paradoksalt er også tett neste ofte synonymt med rennende nese, og siden lite fra støter meg mer enn tanken på å bruke lommetørkle, blir nesa rød og sår av ymse grå- og dopapir. 

Har proppet i meg og smurt meg med en mixdur av:

  • mentolsalve – tro det eller ei – for å bekjempe tett nese
  • c-vitaminer
  • Saltvannsspray
  • paracet
  • ibux
  • tranebærkapsler
  • ginseng
  • Te
  • Sitron mm

Det med lommetørkle er jeg litt nysgjerrig på, egentlig. Er det noen som bruker det fortsatt?

Fredagen har jeg tilbrakt i senga og langt under dyna. Når Tuva kom hjem fra skolen så flyttet jeg meg ut på sofaen med dyna. Tuva har stulla og stella med meg her hjemme. 

Er glad denne influensane kom nå og ikke når jeg skal reise på bloggtur til Tromsø med Anne Brith & gjengen. Har gledet meg så til denne turen.  Spa, rødløper og et filmteam skal være med oss på turen (bloggerne-tv2) Vi skal å jobbe -ha foredrag/kurs slik at vi kan forbedre våre kanaler.

Dere får følge meg på snapp og insta neste uke, så får dere følge meg på forberedelsen til turen og på selve turen til Nordens Paris  – Tromsø <3

 

Ønsker dere alle en riktig flott helg <3

Klem <3 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *