Du kommer snikende på.

Høsten kommer snikende på, jeg vet at august fortsatt betyr sommer. Men akkurat nå føler jeg det er mer høst en sommer, i hvert fall på kveldene. Jeg føler høsten sniker seg på, med sine mørke koselige kvelder og den skarpe høstluften. Det er så koselig å tenne lys nå som det er ordentlig mørkt ute, det blir mange lys i hele stuen.

I kveld føler jeg for å krype opp i sofaen sammen med et deilig pledd og en kopp kakao, å akkurat det gjorde jeg i kveld.

 

Det er perfekt og avslappende, akkurat det jeg trenger i disse dager.

 

Høsten er en av min favoritt årstid (nest etter sommeren), så skal ikke legge skjul på at jeg gleder meg til høsten. Denne sommeren har vært «kjedelig» har ikke vært mange sommerdager, ikke ordentlig ferie så nå er det like greit at sommeren glir over til høst. Det sies at sommeren ikke er over enda og det er helt ok for meg. Men når september banker på døren, så skal jeg være super klar for høsten!

Det er koselig når høsten setter inn, kald luft, vind, regn og høst mørket. Det at jeg kan tenne lys i alle krinker og kroker i huset og det gir fred i sjelen og en fin arbeidsro.

Les også: Gi Fan!

Høre på vannet som sildrer nedover takrennene, vinden som uler og regnet som slår mot vinduene – det er koselig rett og slett. Høsten er tiden jeg tuller meg inn i pledd og drikker tea eller kakao. Høsten er tid for tur og mye hjemme kos.

Hva liker du med høsten?

Ønsker dere alle en flott kveld og blir glad om dere har lyst å følg meg på Facebook, instagram eller snapchat

Related posts

1 thought on “Du kommer snikende på.”

  1. Mamma

    Det er også min beste årstid 🌞

Leave a Comment