Livsstil

Ei heftig natt

Lørdags kveld etter julebordet, dro Tuva på hytta med ei venninne fra stallen. 

Jeg og Inga dro 50 års dag til en venn. Jeg valgte å kjøre, da formen ikke var helt på topp og sliten etter 2 lange dager på stevne.  Vi dro hjem rundt kl 01 ca. Formen min ble bare verre og verre, tenkte hva er det som skjer med meg. Har just hatt influensa, så skjønte ikke at jeg skulle få den så fort igjen.

Det har vært 1 år som har vært veldig heftig for meg, med masse utfordringer på løpende bånd.  Så jeg har nok gått på akkord med meg selv i en alt for lang periode. Dette har gått på bekostningen av min egen helse.

 

Etter å kjørt Inga hjem, så hoppa jeg under dynen kl 01:45, var sykt deilig å krype i seng etter 2 lange dager på stevne med Tuva.  Jeg våknet kl 03:00, dyne, laken og jeg var gjennomvåte av svette, jeg frøs og hakket tenner. Var ikke meg selv! Kroppen fungerte ikke, kvalm og svimmel, trøtt og slapp. Sto opp og tok noen paracet og ibux, klarte å sovne igjen.  Våknet ut på søndags formiddag, kroppen min var like ubrukelig som da jeg våknet på natta. Så holdt sengen til ut på ettermiddagen, fortsatt frysen, svett og slapp. Birger hentet Tuva i stallen for meg, jeg sto opp og laget middag. Tanken var at med litt mat så ble kroppen bra igjen – den gjorde jo ikke det da! 

Birger dro på besøk etter at vi hadde spist, jeg og Tuva skulle ha filmkveld og inntok sofaen med chips, brus og godteri. Jeg sov gjennom 2 filmer og farmen før Tuva vekket meg, da hadde hun stelt seg og var klar for å legge seg for natta.  

Så det ble en meget slapp søndag her hos oss.

Følg meg gjerne på snapp: cheesieos.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *