Livsstil

Mennesker som ikke betyr noe for oss

Drømmer

Drømmer forblir drømmer fordi vi frykter responsen til mennesker som egentlig ikke betyr noe for oss! 

Vi må bare lære oss å gi fan i hva andre tenker, tror og mener. Gå heller all-in for det vi selv brenner for og tror på! 
Enig? 

Jobb hardt og ha troa på deg selv. Kjemp for drømmen du har. Var det enkelt, ville ikke veien for å oppnå det vært givende, og er det ikke givende, vel, da gir det i hvert fall meg null glede, inspirasjon og drivkraft til å stå på videre.

Lær deg å sett pris på det kjipe, så legger du et solid fundament for framtiden din. 

Tørr å utforske ukomfortable , små vonde og ikke optimale løsninger, det vil herde deg, styrke deg og gjøre deg bedre rustet for fremtiden.

 

Følg drømmen

Jeg har lært gjennom årene at å skulle glede alt og alle krenker meg langt mer enn det bringer glede. 

Kampen om alltid å være god nok, ambisiøs nok, bra nok og ikke minst pen nok. Det har vel sjeldent ført til noe annet en konflikter. Konflikter med familie, Konflikter med venner, men verst av alt er den dype konflikten jeg hadde med meg selv.  Jeg innså at den dagen jeg turte å gjøre noe for meg selv og mine. At jeg fant min indre ro, det at jeg har funnet det jeg ønsker for meg selv og som føles riktig for meg – bare det i seg selv er en seier og jeg kjenner virkelig at jeg har vunnet. 

Ta vare på deg selv og det som er viktig for deg! Når du har det bra med deg selv, så får alle rundt deg det å så mye bedre.

Eliminere bort unødvendig «støy» og konflikter i livet ditt. Stol på deg selv og vær tro mot målet ditt. Ha troa, vær stolt og jobb hardt for å nå din drøm.

Følg din drøm!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *