Livsstil

En sommer er atter en gang på hell.

Høsten den er her, det mørkner så fort,
dagen blir kort, og jeg får mindre gjort.
En sommer er atter en gang på hell,
og himmelen er beksvart når det blir kveld.

Men høsten er vakker i sitt fargeflor,
og bladene drysser ned på vår jord.
Så bakken blir dekket som en fin palett,
det vakreste bilde som jeg har sett.

Men så kommer regnet og det øser ned,
og fuglene flyr til et annet sted.
Vinden hyler og det blir litt kaldt,
jeg ser ut på regnet, det er vått over alt.

Men jeg nyter høsten og kryper så opp,
i godstolen min med en tekopp.
For endelig nå kan jeg ta meg litt ti’,
og kose meg litt med boka mi.

«ukjent»

 

Les også: Det var 1000 tanker som gikk gjennom hodet mitt.

 

Det er mandag, helgen gikk alt for fort og du går kanskje å gleder deg allerede til uken er over?

Synes helgen gikk så altfor fort, var så mye jeg skulle ha gjort, vaske tøy, brette tøy, vaske hus, tørkestøv, rydde bort hagemøbler, klippe plenen, luke for siste gang i år. Men fikk ikke gjort en dritt, har kun slappet av, gått tur og nytt stillheten og hatt huset for meg selv. Lørdag var Inga innom en tur, før vi dro til Mariken på besøk og drakk litt vin.

Tuva har vært hos sin far denne helgen, men jeg har vært med henne i stallen hver dag. Birger har vært ute med venner og kun vært hjemme å spist.

 

Jeg har hatt noen fine turer med Aicha denne helgen, ikke noe er som å gå alene i skogen med musikk på øret, sette seg ned og nyte den deilige kalde, friske høstluften. Bare sitte i skogen og være til, la tankene flyte og nyte livet akkurat der å da.

 

 

 

 

Ønsker dere en flott ny uke ♥

Håper dere nyter høsten like mye som meg ♥

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *