Livsstil

Er meningsløst å bli gammel når man føler seg så ung!

Den Tromsøturen har virkelig tatt knekken på meg. Tålte ikke den friske lufta, har logge med feber, hoste og ordentlig forkjølet.

 

Ryddet og vasket huset, en bytur med lille hjertet mitt. Hun blir 14 år i morgen. Jeg føler meg nesten litt for gammel når jeg skriver at tiden flyr av gårde, men det gjør virkelig det. Har nå barn på 14 og 20 år – og føler meg selv som jeg er max 30 til sinns

Det er jo helt meningsløst å bli gammel når man føler seg så ung!

Jeg blir 43 i januar og er egentlig veldig komfortabel med alderen min. Jeg føler meg overhodet ikke gammel, og jeg kan trygt si at 30-årene føltes mye bedre en 20-årene. 40-årene er desidert bedre, jeg er mye mer selvsikker, trygg på meg selv og alle menneskene rundt meg, jeg bryr meg mindre om hva folk tenker om meg. Jeg er blitt mer moden og reflektert en når jeg var i 20 og 30-årene, jeg takler problemer og situasjoner med mer ro, sikkerhet og tålmodighet. Jeg stresser mindre og tar ting litt som dem kommer. Så om jeg skulle valgt å leve årene fra 20-30 eller 30-40 om igjen, så hadde jeg helt klart valgt 30-40 årene om igjen.

 

Nå er det bare å hive seg i bakingen og pynting, så alt blir klart til i morgen.

Ønsker dere en flott fredag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *