Livsstil

Girls just wanna have fun.

Har hatt ei super helg med noen av mine bestevenninner.

Inga hadde ordnet oppgradert hotellrom til oss med sjøutsikt og hjørne rom på det nye hotellet i Mandal. Lene hadde ordnet med konsertbilletter til Stavanger og Gitar kameratene, det var lagt opp til ei super helg med mye gøy.

Late dager på stranden, med verdens beste venninner!

Stemningen var upåklagelig.

Sola varmet, musikken var bra, solbrune kropper og folk hoppet i vannet over en lav sko.

Vi ville danse, bade og ha det gøy – kjenne at vi lever, selv om vi har passert 40! Her ligger vi å eksponerer ridebukselår, slengpupper, hvit farget hud etter en lang vinter og rumper med vaffelmønster – kropp er topp!

Sol, sommer og hete dager på stranden skal nytes i ferien.

Når den Sørlandske sommeren er på sitt beste, er det ikke noen plasser det er bedre å være en akkurat her !

En liten filmsnutt fra lørdag 🙂

Jentetur, konsert, sjø, champagne, venninner, kvalitetstid, fri = livet

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Jeg har hatt en sykt hektisk periode på jobb, har måtte avbryte ferien min 2 ganger. Så nå krysser jeg fingre for at jeg kanskje kan få 3 uker med ferie og kan nyte sol og mye kos med mine.

Så denne helgen var akkurat det jeg trengte – super start på 3 uker med sommerferie med mine!

Fantastisk lørdag på stranda i Mandal!

Mine fine <3

Les også Nattens Dronning

Klarte å bestemme meg til slutt, det ble kjolen med mest farger.
Fine på vin 🙂
Sørlandssommer : Bløte konsonanter, blått hav, bølgeskvulp, stekende sol og champagne på stranda!

Ikke noe er som å våkne i en digg hotellseng på søndags morgen, stå opp og nyte en deilig hotellfrokost med mine venninner!

Hva synes du er det beste med sommeren og ferie?

Det beste for meg med ferie er å slippe det stresse vi ellers har i hverdagen. Birger jobber fra morgen til kveld, det samme gjør jeg. Tuva er på skolen, lekser, stall og hesten pluss at hun har sine treninger. Så her går det i 190 fra morgen til vi er ferdig i stallen en gang mellom kl 20:00-21:00 på kvelden. Vi tar kveldsen til middag og middag til kvelds!

Når det er ferie så kan vi roe tempoet litt, nye soldagene, grille, ha tid sammen. Som oftest har vi noen prosjekter på gang som vi kan gjøre sammen. I år er det uteområdet som ordnes på.

Birger og Håvard legger belegningsstein – Flinke !


Det at ungene kan være med sine venner, gjøre det dem har lyst til. Ikke så ofte vi sover lenge her i huset, heller ikke i feriene.

Jeg nyter det å kunne ha kvalitetstid med mine venner og litt egen tid, for det er ikke ofte jeg har. Jeg er så heldig at mine to nærmeste venninner har barn som er like gamle som Tuva. Så det gjør det lett for oss å finne på ting sammen med og uten barn 😊

Håper alle får en fin og solfylt sommer og late dager med sine kjære!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *