Livsstil

Helgen er over.

Mandags morgen, jeg titter bare innom for å ønske dere en fin uke. Denne uken skulle jeg tilbringe med mine flotte venninner, det skulle bli en tur på tirsdags konsert på fiskebryggen, onsdags konsert i Mandal, sommer på torget i Kristiansand til torsdag, men slik formen har vært siste 6 dagene så blir ikke de noe av.

Var på legevakten i går, 40 i feber, hodeverk som jeg aldri har opplevd før, vesker ut av øret og kroppen klarer ikke bære meg. Skal til legen igjen i dag, må ta nye blodprøver. I går fikk jeg lokalbedøvelse i nakken, skuldre og to plasser i hodet, det for at jeg skulle klare å slappe litt av og få sove noe. Men det hjalp ikke noe. Har vært lite søvn siste uken 🙁

Les også: Girls just wanna have fun.

Helgen er over og ny uke er her!

Fyll den med kos og solskinnsvær.

La uka bli god og dagene fine.

Ta vare på venner, deg selv og dine.

Fortell da også til de du har nær, at så lenge du lever har du dem kjær !

ukjent

Følg meg på Instagramfacebook eller snapchat

3 kommentarer

  • BestLila

    I have noticed you don’t monetize cheesieos.no, don’t waste your traffic, you can earn extra cash every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *