Livsstil

Hva er lykke?

Hva er lykke for deg?

Lykke kan jo være så mangt, og ofte så er lykke at det «snart er helg» eller at nå er det ikke lenge til en «etterlengtende ferietur» Noen ganger er lykken «kortvarig» Som for eksempel at vi gleder oss innmari mye til helgen, men på kun to og en halv dag så er den over. Det er jo ikke noe galt i å glede seg til helg, ferie eller sommer – (som forresten har helt uteblitt her å Sørlandet) det gir oss så utrolig mye å ha noe å glede seg over og se fram til. Det er en lykke som venter på en og som gir en mye.

Men i dag er jeg litt opptatt av den enkle hverdags lykken, som alltid er der! Den konstante lykken. Hva er den for deg?

Farger gir glede, optimisme og energi!

Det er akkurat slik jeg føler det når jeg tar fram lerretet, malingen og penslene mine. Når jeg bare kan leke med farger i min helt egen lille verden – det er LYKKE for meg.

Det er terapi for sjel og sinn!

Ønsker alle en fin fin fredag.
Klem fra meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *