Livsstil

Hverdags helvete.

Sommeren er på hell, og det er bare å nyte de siste varme dagene før høsten tar over. Vi går en stemningsfull tid i møte.

Så lenge jeg kan huske har slutten av sommeren bydd på snev av panikk, etterfulgt av lettelse. Å nei sommeren er over! – Vel det er faktisk snart høst.

De siste ukene har rast av gårde med dager som har blitt brukt til daglige rutiner, klargjøring til skolestart og hverdags helvete som snart starter igjen. Sommer minner pakkes ned og skal tas fram når kulda setter inn.

Til tider føler jeg at jeg ikke har fritid i det hele tatt. Når hverdagen setter inn, er programmet så tett pakket med jobb, husarbeid, hagearbeid, matlaging, lekser, fritidsaktiviteter, hest, hundene osv.. at jeg føler jeg ikke har tid til meg selv.

Flere som har det slik? Ja det tror jeg faktisk.

Matpakker skal lages og lekse kjøret starter snart igjen.

 

Prøver å hive meg rundt med engang arbeidsdagen er over og benytte fritiden best mulig. Det som er INN nå er husarbeid – min fritidsaktivitet!

Lykken står den kjekke bi er det noe som heter. Men inni mellom stemmer ikke det like bra. Når jeg endelig er ferdig med husarbeid i den ene enden av huset, er det like rotete i den andre enden – eller i den andre etasjen. Så når jeg endelig er ferdig med hele huset, så har hagen grodd igjen  – det samme har da vaskerommet gjort!  En evig runddans med jobb – min fritidsaktivitet.

Når en tenker etter så er det ganske deilig, når en kommer over sjokket etter at hverdags helvetet har startet og fått landet litt.

 

 

Det er jo virkelig mye å glede seg over på denne tiden av året, det er ikke tull. Da tenker jeg ikke bare på de flotte høstnyhetene som er kommet i butikken (høst kolleksjonene er min desidert favoritt) Nei det er så mye mere, selv gleder jeg meg faktisk til:

 

 • Første tur med lue og skjerf – er det ikke rart at noe vi på våren er sååå lei av, kan bli så spennende?
 • Bake og prøve ut nye oppskrifter på stormfulle høstdager.
 • Kinohøsten – håper på mange Norske godbiter – har du noen filmer som du vet kommer i høst?
 • Mer tid sammen med mine venninner – sladder og tjas, god mat og litt vin.
 • Shoppinglørdag fordi det regner og blåser, og det er ikke noe bedre å foreta seg – HÆRLIG!
 • Få siste tur på utekafe – sitte å kjenne på høstluften og lukten.
 • Tv serier – det er lov å innrømme at man har savnet ordentlig TV etter mye reprise sommer?
 • Kanskje planlegge en storbyferie med venninnene – det er luksus og en boost i en ellers så hektisk hverdag.
 • Pakke sekken med boller, kakao, ostesmørbrød,pølser, pinnebrød og marshmello – ut i skogen, kjenne på høstluften og lukten. Fyre opp bål og nyte stillheten + ta masse lekre bilder 😊
 • Å ikke minst inne kos under teppet, med en god kopp te eller kakao, varme nybakte rundstykker. Ei god bok eller mange nye magasiner å bla i, som er fulle av nyheter og høst inspirasjon.
 • Har en avtale med ei venninne om at vi skal inn på en eller annen dating side – JA, du hørte riktig. Vi skal faktisk ta dette seriøst og begynne å date.. (kjenner æ gruer mæ til dette, men kan ikke være dårligere en henne) Så har du forslag til noen seriøse sider, så send det til meg. (Tinder er helt uaktuelt – det er bare pølsefest der inne – ferdig med det nå!) Kjære Gud – håper jeg overlever denne daten, mente HØSTEN.

 

Les også: Kjærlighetslivet var over!

Hvis ikke dette er noe å glede seg til, ja da vet ikke jeg?

Hva gleder du deg til i høst?

Aicha gleder seg til høsten og flere turer i skogen.

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *