Interiør

Ingen hemmelighet.

Høst.

Høstkveldene er mørke, det er tid for  å tenne levende lys igjen. Kanskje får du lyst til å dekorere? Det har jeg, høsten og julen bruker jeg å krible etter å få jobbe med blomster og interiør igjen. Så i morgen tidlig skal jeg ut å leite etter naturens skatter.

Det er jo ingen hemmelighet at høsten er årstiden jeg liker aller aller best når det kommer til interiør og dekorering.

I morgen har jeg lyst å skape en lun og vakker høststemning ved inngangspartiet vårt. Har lyst på et inngangsparti som sier varmt velkommen, både til gjester og til oss som bor her.

Som gammel blomsterdekortør lar jeg meg inspirere av høstens vakre materialer, så i morgen skal jeg lage en dørkrans av det jeg finner i skogen. Jeg har lenge hatt lyst å lage en dørkrans, men har ikke tatt meg tid. Jeg kunne gjort det veldig enkelt og kjøpt en krans eller to, men høstens fineste kranser binder du selv og det blir veldig mye billigere om du drar ut å finner materialet selv. Det finnes ikke den dør som ikke blir mer innbydende av en flott høstkrans.

Før alt av bær, blader og blomster forsvinner, er det kjempe gøy å bruke siste rest av sommeren til å dekorere med. Det er bare å ta seg en tur ut i den vakre naturen vår, der er det bare å forsyne seg av lyng, kongler, tyttebærlyng, blåbærlyng, mose, nyper, eikenøtter, noen fine kvister og blader i deilige høstfarger. Å det beste er at det er helt gratis og for meg er det terapi å få være ute i naturen.

Vi er nå godt i gang med august og høsteventyret banker på min dør. I skrivende stund åpnet himmelen seg og regnet høljer ned, vinden pisker mot ruten utenfor. Jeg har tent masse levende lys, laget meg en stor kopp med te og benket meg med pcèn i sofaen.

Føler denne høsten har startet med et brak, til mandag begynner skolen igjen. Da starter jaget og hverdags stresset. Hverdagen handler om å planlegge og sette seg mål.

Nå skal jeg avslutte her og planlegge målene mine for høsten.

Les også: Da livet ble snudd på hodet.

 

Hva er dine mål?

God natt!

Blir glad om du har lyst å følg meg på Instagram, facebook eller snapchat

 

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *