Livsstil

Jesu Kristu gir meg styrke!

For det er fredag min venn
Rekk din hånd opp i været
Jesu Kristu gir meg styrke, du er god
For det er fredag min venn….

Du kan den sangen?? «Fått den helt på hjernen..!»

 

Ja god fredag dere, her har dagen blitt brukt til hus og stallarbeid. Hvem hadde trodd at jeg skulle opp på hesteryggen 3 ganger denne uken – IKKE jeg! Ser ut til at det blir en fjerde gang i morgen 😊 Tuva skal på dressurstevne og fått låne Royal Highness av Ann Kristin. Fikk ridd en gang gjennom programmet i ettermiddag. Jeg og AK var i stallen på formiddagen, fikk møkket, ridd og spist lunsj. Deilig å komme seg litt ut nå som jeg er sykemeldt. Å være i stallen gir meg mye energi og glede. Er terapi å sitte på hesteryggen og bare være rundt disse flotte dyrene.

Hentet Tuva hjemme når hun var ferdig på skolen, slik at hun kunne dra i stallen å få ridd gjennom programmet med Royal. Gikk fint til at det er første gang hun rir henne. Så blir spennende i morgen å se hvordan det går.

Tuva og Inga <3

 

 

Etter at Tuva var ferdig å ri, så ble det en lettvint middag på oss. Birger skulle på kino med noen venner, så har bare vært meg og Tuva hjemme i kveld. Et lite glass vin på mor og en stoooor pose smågodt på Tuva.

 

Litt husarbeid måtte å gjøres, rydde og vaske kjøkkenet. Gått en rask tur med hundene, før jeg måtte stryke over stevne tøyet, så et er klart til i morgen.

 

 

 

Det er noen som har lurt på hvordan det har gått videre med denne blind daten Lene planlegger… Joda ho holder på enda og jeg blir bare enda mer nervøs for hva/hvem/hvor jeg treffer på denne fyren og NÅR!

Får små drypp/stikk gjennom dagen…

 

 

 

 

 

 

 

«Les også:

 

Nå lyser månen over hav og land og sier at tiden går mot seng og søvn.

God natt til deg som leser her. Sov godt og hvil til i morgen.

God natt 🙂

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *