Livsstil,  Mat og oppskrifter

Kommet for å bli.

Høsten er virkelig kommet for å bli, og vet du, jeg elsker det! Nesten så jeg føler høsten er blitt min nye favoritt-årstid (uten om sommeren) Det er mindre forventninger, mer vanlige dager og litt roligere helger, som suppleres med festligheter. Turer ut i kald høstluft, strømpebukser, skjerf og lue jeg elsker denne årstiden (så lenge regnet holder seg unna) Det er ingen tvil om at jeg er en skikkelig høstperson. Det er nok for at jeg elsker alt som er koselig og som gir meg roen i en ellers så hektisk hverdag. Og det gjør uten tvil den tiden vi nå har foran oss, høsten er så fin.

 

 

Noe av det koseligste jeg gjør om høsten er å være sammen med dem jeg er glad i og lage skikkelig hygge hjemme. Tenne masse stearinlys over alt i stuen, gjøre det lunt og koselig her hjemme. Fyre opp i peisen, finne roen og bare slappe av, lage en god kvelds. Og det gjorde jeg i dag, for vet du hva annet jeg elsker?  Pannekaker med nyrørte blåbær.

Pannekaker, blåbær, høst det er match det ♥

Ungene elsker pannekake med sirup eller honning, det er ikke alltid så mye som skal til for å skape litt hverdagslykke ♥

 

 

Les også: Noe å bite i..

 

Det beste med pannekaker er at du kan servere det med det du måtte ønske. Mitt favoritt tilbehør til pannekaker er:

 • Blåbær
 • Jordbær
 • Bacon
 • Nugatti
 • Honning
 • Is

 

Her får du oppskrift på perfekte pannekaker:

 • 2 dl hvetemel (kan byttes til maizena)
 • ½ ts salt
 • 2 ss sukker
 • 3 stk egg
 • 3 dl lettmelk
 • 3 ss meierismør

Syltetøy:

 • 2 dl blåbær
 • ½ dl sukker

Slik gjør du:

 1. Visp sammen egg og melk i en bolle.
 2. Bland gradvis inn mel, salt og sukker. Rør godt til du har fått en glatt røre uten klumper, før du tilsetter smeltet smør.
 3. Dekk til røren, og la den stå og svelle i minst 30 minutter.
 4. Varm en panne på middels varme og smelt litt smør. Hell i så mye røre at du så vidt dekker bunnen. Drei pannen så røren blir jevnt fordelt over hele bunnen. Snu pannekaken med en stekespade når den har stivnet på overflaten. Pannekaken skal være gulbrun på begge sider når den er ferdig.
 5. Rør sammen blåbær og sukker og servèr til pannekakene.

Håper dere nyter høsten like mye som meg ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *