Livsstil

Kortvarig lykke!

Kortvarig lykke!!

Lurer på hva som skjer..?

Sommerværet lar vente på seg. Det kan komme noen blaff av sol, men så kommer regnet og det blir kaldere igjen ! Mai, juni og fram til nå har vært skuffende, værmessig, særlig om man sammenligner med sommeren vi hadde i fjor!  I fjor var absolutt ikke normalt – men regn og ned i +5 grader i juli er vel heller ikke normalt?

Så fint som vi hadde det sist helg, moreller, champagne og SOOOL med gode venninner!

Tre dager med sol, det var alt?

God sommer lissom!

Veldig glad for at jeg ikke har byttet til sommerdyne, da hadde jeg blitt frossen! Jeg har heldigvis sein ferie i år, så håper på sol og varme om en uke! Fredag, lørdag og søndag sist helg var det nydelig vær! Jeg badet både lørdag og søndag i elva. Bryggefest på fredag med gode venner. Lunsj med champagne hos lene, soling og bading. Trodde virkelig sommeren var kommet for å bli, men så feil kan en ta. Vi bor i Norge og vet hvor ustabilt dette været kan være, men det får da være grenser! Det er store kontraster i forhold til været vi hadde sommeren 2018, da badet jeg hver dag fra begynnelsen av mai måned.

Ikke noe er som kvalitets tid med gode venninner, Lene er så flink til å samle oss alle. Jeg har hatt det så hektisk det siste 1,5 året etter at jeg fikk ny stilling, så har bare ikke hatt overskudd til å invitere til noe. Jeg elsker egentlig å invitere venninner, lage mat og gjøre litt ekstra ut av det. Men håper at høsten blir bedre og at jeg får litt overskudd igjen til slikt.

Les også: Blåtur

Uken som har gått har vært hektisk, Tuva har ikke ferie fra hest eller trening. Så hun har hatt timer mandag, onsdag og søndag. Uken før var hun og hesten på rideleir fra søndag til fredag i Kragerø. Jeg hentet henne og to hester i Kragerø på fredag, jeg dro så rett på bryggefest, lørdag var det vinlunsj hos Lene. Søndag fikk vi besøk av min niese fra Kirkenes.

Jentene har vært i stallen, dyreparken, Sørlandssenteret, shopping i Kristiansand og lørdag var vi i byen å så på livet og Palmesus. Jeg har vært på jobb hverdag, været har vært DRITT! Så nå håper vi på sol og varme siste dagen niesen min skal være på besøk her.

GOD SOMMER!

Følg meg på Facebook, instagram eller snapchat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *