Livsstil

LAGE NYE GODE MINNER

Mitt liv består blant annet av en fortid og en framtid!

Fortiden skal jeg bevare i hjertet mitt og huske alle fine stunder og minner med dem som betyr mest for meg. Alt det vonde levner jeg igjen og nå fokuserer jeg på framtiden. For framtiden skal vi ta vare på og den skal vi bruke hvert minutt til å lage nye gode minner og opplevelser sammen.

Jeg vet det kommer til å komme mange bølger som jeg skal kave, kravle, kråle og slite litt ekstra med. Det er som å trå vannet på store mørke dyp – jeg vet ikke hva som venter meg! Men jeg skal ikke drukne, jeg skal bare bli bedre til å svømme! For jeg skal vinne.

Et negativt tankemønster hjelper meg ikke slik situasjonen er nå, jeg skal tenke positivt og leve i nuet. Det skal lages nye minner og opplevelser som vi kan se tilbake på, jeg har vunnet over kreft og sykdom!

Så nå kan vi glemme perioder med sykdom og kun huske den gode tiden. 

Det var litt tanker i natten fra meg!

Følg meg gjerne på instagram

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *