Mat og oppskrifter

Laks i folie.

En veldig enkel måte å tilberede laks på er å ha alt i en pakke. Digg sommer eller tur mat, som kan legges på grillen eller steikes på bålet, kan å stekes i stekeovnen.

Slik gjør du:

  • Varm opp grillen eller fyr opp bålet
  • Skjær laksefileten i porsjonsstykker. 
  • Skrell og skjær potetene i løvtynne skiver.
  • Finhakk hvitløk, skjær vårløk i tynne ringer, nykål og gulrøtter i strimler, rødløk og løk i skiver, rødpaprika i tynne strimler, sitron og tomat i skiver.
  • Smør litt crème fraîche og BBQ saus på foliearkene (kan å smøre BBQ sausen på laksen) og legg på potetskiver, nykål, løk, rødløk, hvitløk, vårløk, paprika, gulrøtter og tomat. 
  • Legg en laksefilet i hver pakke, dryss på salt og sitronpepper og topp med sitronskive og litt smør.
  • Pakk folien sammen rundt laksen og legg pakkene med skjøten opp på grillen eller i glørne på bålet
  • Bak laksen til alt er gjennomkokt/grillet, ca. 15 minutter.

Les også: Så godt-så enkelt!

Les også: Alle elsker..!

Server med det tilbehøret du ønsker.

Bon appetit!

 

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram eller Snapchat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *