Hest

Landsstevne.

Kristi Himmelfarts helgen var vi på første reisestevne med Starstruck. Tuva var kjempe spent. Vi kjørte torsdag etter lunsj, turen til Grenland gikk fint. Starstruck er bare 7år og ung, men reise vant. Dette var Tuvas første Landsstevne. Hun fikk noen fine feilfrie runder, alle tre dagene, men ikke plassert.

Vet ikke hvem som var mest nervøs før hun skulle ut på banen. Jeg tror det var meg! Foto: Kristian Strøm
Tuva og Starstruck L-stevne Grenland 02.06.19 Foto: Kristian Strøm

Det som er ekstra gøy for oss som reiste på stevne denne helgen, var at klubben har satt fokus på mental trening. Sist onsdag hadde klubben leid inn Bjørn Tore Johansen fra UIA som snakket og utfordret rytterne våre på prestasjonspsykologi. Ingen tvil om at det gir resultater. Vi hadde flere ryttere fra klubben som plasserte seg. Mental trening hjalp nok også for oss foreldre som står på sidelinjen med hjerte i halsen. Det å mestre stresset og bekymringene før barna våre går ut på den sprangbanen er ikke bestandig like lett. Som ryttermamma vet en hvor galt det kan gå. Men fy for en mestringsfølelse – når dem går av banene. Vi reiste sammen med mange ryttere og foreldre fra klubben. For et samhold vi har i klubben vår!!! Heia KRIS! Det var super gøy å reise på tur med denne gjengen. All ros til en av våre trenere som vare med rytterne for å veiledet og hjelpe dem før dem gikk på banen og etter at dem var ferdige – takk Silje Polden ! !

Klubben har fått flere oppslag i lokalpressen N247 og FVN

Fra venstre: Julie Røysland, Tuva Aamodt, Emilie Erlandsen, trener Silje Polden, Ann Louise Blikra, Anita Hellevik, Jennie Repstad, Madelen Kristensen, Sarah Elkalady og Ingebjørg Bahus. 
Flinke jenta mi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *