NÅ REISER JEG TILBAKE.

I morgen reiser jeg tilbake til Nordens Paris – Tromsø.

Det gleder jeg meg veldig til, skal besøke et dyresykehus der. Gleder meg til å møte gode kollegaer, se og bli inspirert og kanskje ta med noe ny inspirasjon hjem til vår klinikk.  Dette er ikke en «fornøyelsestur» Det er jobb tur – klinikkledermøte. Jeg har begynt å jobbe to dager i uken, tar det litt forsiktig. Kroppen er ikke helt på plass enda, har 6 liv igjen (så har litt å gå på)

Gleder meg til å snuse inn den deilige kalde Tromsø luften og få litt vinter under beina. Vinteren uteble her sør.

Nå må jeg pakke og komme meg i seng, så jeg kommer meg opp i morgen tidlig. 

Om du har lyst å lese om turen jeg hadde i høst, kan du gjøre det her > Vilt, Vakkert & Rått!

Related posts

1 thought on “NÅ REISER JEG TILBAKE.”

  1. Mamma

    God tur. Ta med godt vintertøy, så du ikke blir syk igjen ❤️

Leave a Comment