Livsstil

Nattens dronning

Min tid som nattens dronning var over.

Da barna var små, så var mine dager som nattens dronning over! Jeg som pleide å være nattens dronning, syntes virkelig ikke det var like gøy å være våken hele natta lengre, å det var nok fordi det sjeldent var en veldig god fest med gøye venninner som holdt meg oppe og gjorde meg til nattens dronning!

Det som holdt meg oppe var husarbeid, rydde leker etter «små trolla» som lå å sov søtt i sine senger (les: mi seng) Vaske matrester fra gulv og kjøkkenbord – etter middag og kveldsmaten. Vaske og brette tøy, smøre nistepakker og planlegge middag til neste dag, slik at jeg og «små trolla» hadde reint tøy og mat i magen.

Ordtaket «helt om natta, helt om dagen» har fått en helt annen betydning –

Nå er det «helt om natta, grusomme Cruella om dagen»

Flere som har det slik – eller føler at det er sånn?

Nå som barna er blitt store så elsker jeg å være oppe litt for lenge. Jeg må ha litt «me time», Tuva legger seg i hverdagen kl 21:00 ca og Birger er ikke i seng før mellom 22:00-00:00 så «me time» må jeg ha etter det. Men det er mindre å rydde opp på kveldstid nå, en når dem var små. Det er deilig å bare få nyte stillheten i huset, rydde litt for at jeg har lyst – ikke for at jeg må. Se litt på tv, før jeg hopper i senga.

Les også: Kjærlighetslivet var over!

Blir veldig glad om du følger meg på instagram, facebook eller snapchat 🙂

God natt 🙂

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *