Livsstil

Nest siste stopp før Nordpolen!

Hvem er jeg?

Jeg er en klima flyktning fra Finnmark. Er født og oppvokst i Sør-Varanger kommune, nærmere bestemt Kirkenes. Kommunen er nærmeste nabo til Russland og Finland. Eller nest siste stopp før Nordpolen! -samiske røtter og alt det der. Om du googler Kirkenes får du opp dette: vinteren er like lang som et svangerskap og dårlig skiføre i 3 måneder og du trenger kun temperaturmåler som viser temperaturer fra +9 til -40 og reinstyr i gata. Mørketid og midnattsol – Her vokste jeg opp!!

En Nordlending (Kirkeneser) som har forvilla seg ned til det blide Sørlandet – eller skal vi si bibelbeltet? Har ikke bestandig vært enkelt å være en frittalende nordlending her sør!

Er singel på mitt 10år (i oktober) Er lykkelig skilt. Mamma til en på 20 og ei på snart 14.
Er klinikkleder på 2 dyreklinikker, dattera har overtatt min store hobby og lidenskap – hest. Hun konkurrerer innen sprang og det er gøy å se hva mestring kan gjøre med et barn. Sønnen bor hjemme enda og er snart ferdig utdannet rørlegger! Lurer på om han da flytter ut og kjøper seg sitt eget (har min tvil, da han har det alt for godt hjemme og er fortsatt en stor mammadalt)

Har drevet med hundeoppdrett i ca 13 år – chihuahua og hvit gjeterhund/schæfer.

Jeg er en hardt arbeidende mor, «ungdommelig», elsker å reise på jenteturer med mine venninner!

I vårt hjem er det kjærlighet, varme, omtanke, glede og en god dose med galskap!

Kjenner du noen som har et hjem hvor det er kjærlighet, varme, omtanke, glede og en stor dose med galskap?

Tinder har jeg prøvd, det er jo rene kjøttmarkedet og en ren pølsefest – ikke noe for meg!
Så hvor en skal finne den store kjærligheten i 2019 lurer jeg veldig på – har ikke gitt opp enda!!!!

Aktiv innen hestemiljøet og hundemiljøet. Venninnene mine her sør er blitt min familie! Søgne er nå blitt vår hjemplass!

Jeg er en person som elsker å ha ting å gjøre! Jeg elsker å jobbe og elsker en utfordring!

Men hvem er du som leser min blogg?
Vakre Kirkenes – rett før sola bryter fram, etter ei lang mørketid.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *