Livsstil

IKKE SÅ LETT Å VÆRE SNILL

Nå burde det lyse ei varsellampe opp hos enkelte voksne damer som sitter på forum som kvinneguiden, at en kan dette så langt ned og kritisere andre personer som dem kun kjenner via en blogg, eller en blogg serie som er klippet til! Åssen forbilde er du? 

Trodde vi var kommet lengre i 2020!!

Nei vet du ikke hva det vil si å være snill og ikke mobbe så burde du kanskje ikke sitte bak et tastatur og spy ut galle!  Innlegg der voksne mennesker sitter å kritiserer og «hater» andre bloggere uten å kjenne dem er i mine øyne utrolig barnslige og umodne mennesker. Folk som kanskje er usikre på seg selv og må snakke ned andre, for å hevde seg selv! Jeg er for å FRAMSNAKKE  i stede for å ned snakke. 

Bare tenk litt på dette: Du trenger ikke en eneste kvalifikasjon for å være snill! Du trenger ikke en høy utdannelse, gode karakterer eller en god jobb for å være snill. Du trenger ikke være pen, morsom eller flink for å være snill! Du trenger faktisk ikke være noe som helst for å være snill! Men du kan likevel være snill, og komme lengre en langt nok i livet med det 🙂 

Men kjære voksne kritikere og hatere av bloggere, nå tenker dere kanskje at det ikke er så lett å være snill, når livet ditt ikke er snilt tilbake. Klart vi alle har dager der rullegardinen er trukket ned over hodet og du egentlig bare har lyst til å forsvinne, om så for bare en liten stund. I disse tilfeller så holder det masse med å være grei nok! Tror du rullegardinen din gikk litt langt ned i dag ? Håper å tror at du er et bedre menneske enn å sitte bak tastaturet og spre hat og kritikk mot folk du ikke kjenner.! 

Vær et forbilde for ungdommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *