Hest

Norway Summer Games.

Tenker at det finnes dager hvor man er takknemlig for det man har, sår for det man savner å glad for dem man slipper!

I dag har jeg vært med Tuva på stevne – Norway Summer Games. Det er et tre dagers stevne. Tuva skal starte alle tre dagene. En klasse i dag, to klasser lørdag og en klasse søndag.

Foto: N247

Tuva og Starstruck hadde en fin og feilfri runde i dag og det var fin ridning. Nye muligheter i morgen.

Var masse folk på stevnet i dag, hele 71 startende ekvipasjer. Været var med oss hele dagen – SOL!, men i morgen er det lovet øs pøsende regn. Så kan ikke si at jeg gleder meg.

Er vel første stevnet jeg ikke har jobbet dugnad, jeg er sykemeldt. Kroppen spiller ikke helt på lag med meg om dagen. Så i dag var jeg kun tilskuer og mamma. Hadde bakt ei kake da, som jeg leverte på morgenen.

Tar et vel fortjent glass vin og slapper av på sofaen…happy fredag alle sammen 🙂

Les også: Landsstevne

Disse to <3

Disse to <3 – jeg er så stolt av dem! Utrolig gøy å se hvordan dem vokser sammen og for en selvtillit Tuva har fått. Hesten gir henne mestringsfølelse og dem bygger tillit til hverandre dag for dag. Blir gøy å se hvordan veien videre blir for dem. Viktigst er at dem har det gøy sammen!

Følg meg på Instagram, facebook eller snapchat

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *