Livsstil

Ny plattform og ny blogg.

Etter en liten pause fra bloggen og endel fram og tilbake, så klarte jeg å bestemme meg for å bytte fra blogg.no til WordPress og med eget domene. Det var mange tanker med å bytte plattform, men jeg likte tanken på å begynne med helt blanke ark og nye samarbeidspartnere.

Jeg går en spennende tid i møte og mange planer/ideer som jeg skal klare å lande. Kan ikke si så mye enda, men om dere følger med her så kommer mer info etter hvert.

Uansett hvilken retning du går, er utviklingen større enn de som bare planlegger. Det å bevege seg, prøve, feile, tilpasse, justere, lære, juble og gråte, er alle tegn på at du gjør noe riktig. Trenger man så mye mer…? Jeg ser fram til denne reisen. Hvilken reiser vei skal du ta?

Tuva og Starsteuck på landsstevne 01.06.19

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *