Livsstil

Ny uke, nye gleder  

Ny uke, nye gleder. 

Ønsker dere alle en flott uke 🍂🧡

Håper den kommende uka byr på noen hyggelige opplevelser for alle som er innom bloggen, og andre også selvfølgelig, men de vet jo ikke at jeg skriver det her..hehe..

Det trenger jo ikke være de store tinga, men noen små hyggelige ting 🍂🧡

 

Hva skal du i dag?

Jeg skal en tur på jobb, så i stallen, for så å dra en tur til hudpleien og frisøren min. Så er det hjem og lage litt middag før jeg skal i stallen med Tuva, hun har trening kl 17:30 i dag. Så avslutter jeg dagen min med å besøke negledesigneren min. Skal fikse neglene før Tromsø turen.  Når jeg er ferdig der, så tipper jeg at det er kvelden på meg.

Klem 🍂🧡

 

Har dere lyst å følge deler av dagen min?

Da kan du gjøre det på instagram storyen min eller snapchat .

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *