Om meg

Klima flyktning fra Finnmark. Er født og oppvokst i Sør-Varanger kommune, nærmere bestemt Kirkenes. Kommunen er nærmeste nabo til Russland og Finland. Eller nest siste stopp før Nordpolen! -samiske røtter og alt det der. Om du googler Kirkenes får du opp dette: vinteren er like lang som et svangerskap og dårlig skiføre i 3 måneder og du trenger kun temperaturmåler som viser temperaturer fra +9 til -40 Her vokste jeg opp!

Flyttet til Søgne i 2003 og har ikke angret en dag på det , jeg elsker palmekysten! Driver SøgneHeden Kennel siden 2006, jobber ved Evidensia Søgne Dyreklinikk Jeg er først og fremst mamma til Birger Andrè (1999) og Tuva(2005)

I vårt hjem er det kjærlighet, varme, omtanke, glede og en god dose med galskap!

Fritiden min bruker jeg på mine barn, våre hunder og Tuva`s hest. Vi er alle glade i å dra på tur, så vi bruker mye av fritiden vår til dette. Ellers er jeg veldig opptatt av interiør, foto, mote, hus/hjem og blomster. Er utdannet blomsterdekoratør. Noe du ellers lurer på ? Ja så spør !