Livsstil

Perspektiv

Jeg tørr vel påstå at ingen drømmer om å bli alenemor. Vi er mange som drømte om å bli mamma og ha en flott familie, men det var vel ingen som drømte om å bli alenemor – ingen av dem jeg kjenner.

Å bli alenemor var ikke noe som sto på min bucket liste over ting jeg ønsket å gjøre før jeg dør! Men noen ganger er livets aller største gave den største av alle ting du IKKE har ønsket deg 🙂

Som alenemor har det ikke vært lett eller er lett, det er faktisk ikke en menneskerettighet å skulle få gå på do alene lengre! (Tror egentlig det er slik for alle mammaer – alene, eller ikke!)

Les også: Det perfekte liv

Hadde aldri noen gang trodd at jeg skulle kunne savne å få gå på do alene. Jeg hadde vel tatt det for gitt at jeg alltid skulle få sitte på do i fred og ro ( ok, med noen få unntak av venninner før vi skal på byen og holder på å stelle oss) Men nei slik er det ikke i dette huset, her er vi ikke beskjedne. Har gitt opp å låse døra når jeg går på do, for det slår aldri feil, i det jeg treffer dosete så er det en av ungene eller hundene som krafser på døra og skal inn. Da har som oftest en av dem noe viktig på hjertet dem må få fortalt og det kan ikke vente. Så i stede for å stå å gape gjennom en stengt dør, så kommer dem inn og sitter på badekarkanten og forteller ivrig i vei, mens mor sitter å driter!

Inga & Aicha som er på et lite do besøk i dag.

Det er helt naturlig her i huset. Tror det skyldes at fra dem var små har måtte være med meg på do, da jeg har vært alene og ikke hatt noen til å se etter dem når jeg har måtte gjøre mitt fornødne. Vi har hatt mange fine samtaler på do 🙂

Ja, så livet blir satt i perspektiv når en blir mor, og kanskje i et litt annet perspektiv når en blir alenemor 😉

Følg meg gjerne på Instagram, Facebook eller snapchat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *