Hest

Setemusklene mine har virkelig fått kjørt seg i dag.

I dag har jeg brukt muskler jeg har glemt jeg hadde! Dette var en øvelse jeg ikke har gjort på veldig lenge!

Jeg har så vondt at jeg må holde meg fast for å klare å sette meg ned på toalettet, beina mine kollapser når jeg går i trapper eller bøyer meg for å ta opp noe fra gulvet. Det er vondt å sette meg ned, det er vondt når jeg skal reise meg opp, å gå ned trappen er døden. Det svir når jeg går på do! Jeg klarer nesten ikke løfte et glass med pepsi max opp til munnen – det brenner. Akkurat nå tenker jeg aldri mer! Men samtidig har jeg lyst til å gjøre det igjen! Selv om det gjør driiiiiit vondt og det ser ut som jeg går med en stor dildo opp i rattata (ikke at jeg har prøvd å gå med en opp i der) , så føles det godt å – det å bli så lemster gir en smak av veldig god samvittighet.

 

 

Gud bedre som jeg gruer meg til i morgen, mulig jeg må ringe en venn for å komme meg ut av senga og få hjelp til å kle meg!

Setemusklene mine har virkelig fått kjørt seg i dag. Du har sikkert gjettet hva jeg har gjort i dag?

Jeg har ridd, det er sikkert 8-9 år siden jeg satt på en ordentlig ridehest med gode bevegelser. Jeg har ridd ponniene til Tuva, men det blir ikke det samme. Jeg følte meg virkelig hjemme opp på den hesteryggen, skulle bare ha en liten kort økt. Men når en har det gøy, så går tiden. Så det ble 1,5t ca på hesteryggen.

 

Denne stjerna «tyvlånte» jeg i dag. Tuva har ikke sluppet meg helt til og jeg har ikke fått prøvd henne før i dag. Det er jo Tuvas hest, så skjønner hun er «redd» jeg skal få mer smak og «overt» henne <3

Når du rir så trener du litt av alt, du utvikler en god kjernemuskulatur og kroppsbevissthet om du rir jevnlig. Ved ridning engasjeres alle de store muskelgruppene i kroppen. Ved hestens bevegelser så må ryggmuskulaturen hele tiden aktiviseres, det gjelder også de ytre, indre og skrå magemusklene våre. Det er spesielt kjernemuskulaturen du trener ved ridning og du engasjerer alle de store muskelgruppene i kroppen når du rir aktivt. I dag kjenner jeg det spesielt i setemuskulaturen min!!!

 

Les også: Ekstremsport

 

Etter å ha møkket ute, fylt opp vannkarene ute (les: jeg har bært vann – 100L) møkket boksen inne og fylt opp vannbøttene, så tok jeg inn hesten, børstet og stelte henne. For så å sale på henne og ut å ri denne muskelbunten på flere hundre kg. Det er da jeg skjønner hvor bra trent dattera er og ikke minst hvor sterk hun er. Hun rir stort sett hver dag og noen dager rir hun flere hester. Hun rir for instruksjon minst to ganger i uken, å det er ti ganger tyngre en å ri på «frihånd» slik jeg gjorde i dag.

 

Nå er det natta her, i morgen tidlig skal jeg og Aicha på en skogstur.

 

Starstruck 7år <3

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *