Tips

Trenger hjelp!

Akkurat dette trenger jeg litt hjelp til, for her føler jeg meg litt grønn på hva jeg skal se etter. Hva som bør være med og hva bør jeg være obs på? Fordeler og ulemper!

Mine tidligere maskiner har jeg fått i gave, så har ikke trengt å ta stilling til merke eller størrelse.

Min trofaste gamle kenwood takket for seg i dag etter 10 år i trofast tjeneste, så nå må jeg kjøpe ny, kan ikke gå inn i høsten uten en ordentlig kjøkkenmaskin.

Den skal brukes til baking av brød, rundstykker, søt gjærbakst, kaker, visping mm

Jeg ønsker en kraftigere maskin, som bråker minimalt, ønsker litt ekstra utstyret som: food proscessor, blender, miniblender, juicepresse – (ønsker, men må ikke ha om det er gode argumenter for at jeg skal kjøpe akkurat den maskinen. Da får jeg kjøpe det utenom evt)

Gjør heller ikke noe om maskinen er fin å se på, slik at den kan stå framme på benken hele tiden og ikke bli gjemt bort i et skap.

Kunne også tenkt meg en håndmikser med stativ og bolle. For noen uker siden tok håndmikseren min fyr – den må ha vært minst 20år om ikke 25år. Fikk den i innflyttingsgave fra min bestemor.

Er jo typisk at når en ting ryker, så ryker det flere ting!!

Les også: Det lille ekstra

Hvilke merker hadde du valgt, og hvorfor?

 

 1. KitchenAid kjøkkenmaskin
 2. Kenwood kjøkkenmaskin
 3. BOSCH
 4. Electrolux
 5. Smeg

Én kommentar

 • Mamma

  Min nye maskin blir kenwood El Electrolux
  De har stor bolle kapasitet og kraftigst motor. Kitchen aid egner seg best til kake baking, da motoren har dårlig eltekapasitet.
  Lest i forbruket tester

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *