Livsstil

Tromsø leverer virkelig varene så langt.

Reklame : Clarion Collection Hotel With

Jeg må si at Tromsø virkelig leverte varene så langt. Hadde helt glemt hvor fint det er her. Når du kommer fra Sørlandet der høsten akkurat har startet og lander i Tromsø hvor det er kommet snø og kuldegrader så skjønte jeg at jeg måtte ut å ha meg noen vintersko til i morgen. Hadde «bare» 27kg bagasje med meg, så måtte kjøpe en ny liten koffert, for å få med meg alt hjem. Har SAS gullkort så får med meg 2 kolli når jeg reiser hjem 🙂

Gleder meg noe sykt til i morgen, det blir et variert program, det blir havrafting, båttur, besøk til Malangen Resort, 3 retters middag mm. Mange håper på å få se nordlyset i morgen.

Hva tror dere? Får vi sette nordlyse i morgen?

Det er en haug av fine folk her, og dagen har rast forbi. Snart er det en interessant forelesning. Formiddagen har jeg brukt på shopping, mingling med «kjentfolk.» god mat med litt vin. Følg med på Instagram, jeg poster litt flere bilder der i løpet av helgen.
Nå skal vi straks spise middag, så jeg rekker ikke oppdatere her inne med bilder fra i dag, men det kommer kanskje noe utover dagen i morgen.
GOD FREDAG!

 

 

 

Har fått en super flott hotellrom, med den beste utsikten. Clarion Collection Hotel With kan jeg virkelig anbefale, her er det frokost fra 07:00-11:00 på hverdager og helgen er det fra kl 08:00-11:00.  Afternoon sweets, der du kan forsyne deg med herlige søtsaker som vafler mm fra kl 15:00-18:00. Tonight`s special serveres mellom kl 18:00-21:00 det er kveldsmat, alt dette er inkl i prisen når du bor her 🙂

Flott hotellrom med den fineste utsikten. Øverste bilde er tatt fra rom vinduet mitt.

Les også: Vilt, vakkert og rått!

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *