Tromsø turen tok knekken på meg!

Etter Tromsø turen har jeg vært helt utslått, feber, hoste, sår hals og kraftig forkjølelse. Var hos legen i går og fikk medisiner mot denne influensaen som har slått meg helt ut.
Mandagen etter at jeg kom hjem så var jeg helt fin når jeg sto opp på morgenen, litt sliten etter helgens festligheter så klart.

Dro på jobb og bare i løpet av noen timer gikk jeg fra å være helt frisk og rask, til å føle meg syk. Frysninger, feber, hodepine, tørrhoste, vondt i tenner/kjeve og det verket i hele kroppen. Nesen ble bare tettere og tettere, hodet var som bomull og halsen ble bare mer sår, jeg hadde en uimotståelig trang til å dra hjem og holde sengen. Har ikke klart å blogge, følge Tuva på trening eller legge noe ut på instagram/snapp – da vet dere hvorfor det har vært så stille på denne fronten i det siste.

 

Etter å ha vært hos legen i går, fikk jeg beskjed om å komme meg hjem og legge meg ned, for det finnes ingen måte å lure seg unn influensaen på når du først er smittet. Legen sier når jeg er så slått ut og i den tilstanden jeg er i, med feber, slapphet, verking i muskler og ledd – så kommer dette til å vare i 7-10 dager minst. Har vært slik i 10 dager nå, men kan ikke si at jeg føler meg så mye bedre.

Jeg har jo logget rett ut etter at vi kom fra Tromsø, jeg har ikke klart å fungere på noen plattformer. Klarte å gjennomføre en bursdagsfeiring for Tuva, men lå da rett ut resten av den helgen.

Så fram til fredag skal jeg legge meg tilbake på putene med god samvittighet og bare la «huset flyte» Fredag skal jeg på dagstur til Oslo, så håper virkelig at formen er bedre til da. Så kan signere på at mange dager har vært en jævlig kamp for å holde hodet over vannet!

 

Har du noen gode kjerringråd på hvordan bli kvitt denne influensaen? Ja da tar jeg i mot tips 🙂

Elisabeth

 

Les også: Denne kurerer «gruff» !

 

Related posts

1 thought on “Tromsø turen tok knekken på meg!”

  1. Mamma

    Masse masse god bedring, vennen 😘❤️

Leave a Comment